CyberGhost VPN

CyberGhost VPN werd in 2011 opgericht in Boekarest, Roemenië, maar heeft tegenwoordig ook een kantoor in Duitsland, waar het grootste deel van de softwareontwikkeling wordt gedaan. De VPN-dienst heeft momenteel meer dan 30 miljoen gebruikers wereldwijd en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de beste VPN-diensten. Het servernetwerk van het bedrijf is uitgebreid en heeft momenteel meer dan 7000 servers in 90 landen en 112 locaties. CyberGhost VPN bewaart geen loggegevens van haar klanten en gegevens worden beveiligd door gebruik te maken van de 256-AES blokversleutelingsmethode.

CyberGhost VPN is ideaal voor thuis en kleine bedrijven omdat zeven apparaten kunnen worden beschermd met één abonnement. De app werkt ook geweldig met streamingdiensten zoals Netflix. Alle nieuwe gebruikers krijgen een 14-45-dagen- geld-terug-garantie, afhankelijk van de lengte van het abonnement, dus als je niet tevreden bent, heb je het recht om het abonnement op te zeggen en je geld terug te krijgen.


Voor- en nadelen

➕ Meer dan 7000 servers in 90 landen

➕ Installeer op zeven apparaten met één abonnement

➕ Max. 45 dagen geld-terug-garantie

➕ Ingebouwde streamingfuncties

➕ Adblocker- en malwarebeveiliging

➕ Geen logboeken

➕ Snelle verbindingen

➕ Geen advertenties

➕ Betaalbare prijs

➖ Je moedertaal is misschien (nog) niet inbegrepen


⬍ Betaalopties

Je kunt je abonneren op CyberGhost VPN met betaal- en creditcards, PayPal-portemonnee en BitCoin. Geaccepteerde creditcards zijn American Express, Mastercard en Visa. Helaas kun je je vanaf nu niet abonneren via traditioneel online bankieren.

Bestel CyberGhost VPN

⬍ CyberGhost VPN’s functies


256-bits AES-versleuteling

Internettoegang wordt beschermd door 256-bits AES-encryptie, die tientallen jaren nodig heeft om te kraken. Daarom zullen je wachtwoord, bankrekeningnummer en andere persoonlijke gegevens altijd veilig zijn voor hackers.

Automatic Kill Switch

Op deze manier blijft je persoonlijke IP-adres altijd verborgen.

Geen logs

CyberGhost VPN houdt geen gegevens bij of logt geen informatie over op welke sites hun klanten surfen of welke bestanden ze downloaden. De gegevens kunnen dus niet worden vrijgegeven aan overheidsinstanties of andere partijen, omdat ze simpelweg niet bestaan.

Adblocker

Advertenties zijn soms erg vervelend, maar CyberGhost VPN blokkeert ze automatisch. Dit is vooral op mobiele apparaten een erg handige functie.

Bescherm al je apparaten

Via één abonnement kun je tot zeven apparaten tegelijk beschermen. Behalve je computer kun je ook je telefoon en tablet beschermen.

Ondersteunde protocollen

CyberGhost VPN maakt gebruik van OpenVPN, L2TP / IPSec en PPTP protocollen.

Blokkeren van schadelijke inhoud

CyberGhost blokkeert de toegang tot sites waarvan de inhoud is geclassificeerd als onveilig. Het ingebouwde malwaredetectieprogramma van de app controleert de URL van de site die u opent en blokkeert de toegang tot de site als de site iets schadelijks bevat, zoals malware.

Meer dan 7000 servers in 90 landen

Een uitgebreide reeks servers zorgt ervoor dat verbindingen soepel verlopen. Een groot aantal locaties maakt het gemakkelijk om landspecifieke beperkingen van websites te omzeilen.

Anoniem torrenten

De app heeft een ingebouwde functie voor anoniem torrenten. Met deze functie kun je torrents 100% veilig en anoniem downloaden. En de bestanden die je downloadt kunnen niet naar jou worden herleid.

Site blokkeren

De inhoud van veel sites en streamingdiensten is beperkt of volledig geblokkeerd voor buitenlanders. CyberGhost VPN heeft een ingebouwde functie waarmee je met één druk op de knop direct via de app toegang hebt tot geo-blocked content en streamingdiensten.

Bestel CyberGhost VPN

⬍ Streaming met CyberGhost VPN

CyberGhost VPN functioneert uitstekend met verschillende streamingdiensten. De app heeft een ingebouwde Unblock Streaming-functie, waarmee je direct de beste servers en locaties voor de populairste streamingdiensten kunt vinden. In de ingebouwde streaminglijst van CyberGhost staan bijna alle populaire streamingdiensten en ook buitenlandse tv-zenders. Daarnaast kun je de lijst aanpassen en je eigen favoriete online tv-kanalen toevoegen.

Bestel CyberGhost VPN

⬍ Servers en locaties

CyberGhost heeft momenteel meer dan 7000 servers in 90 verschillende landen. Servers bevinden zich in Europa, Azië, Afrika en Oceanië. Het aantal servers is dus zeer uitgebreid en CyberGhost is constant bezig met het uitbreiden van hun serverportfolio om hun klanten de best mogelijke gebruikerservaring en snelle verbindingen te bieden.

Huidige serverlocaties

Albanië, Argentinië, Oostenrijk, Australië, Bosnië en Herzegovina, België, Bulgarije, Brazilië, Wit-Rusland, Rusland, Canada, Zwitserland, Chili, Colombia, Costa Rica, Cyprus, Tsjechië, Duitsland, Denemarken, Estland, Spanje, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongkong, Kroatië, Hongarije, Indonesië, Israël, India, Ijsland, Italië, Japan, Kenia, Zuid-Korea, Litouwen, Luxemburg, Letland, Moldavië, Macedonië, Maleisië, Nederland, Noorwegen, Nieuw-Zeeland, Pakistan, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Zweden, Singapore, Slovenië, Slowakije, Thailand, Taiwan, Oekraïne, Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika.

Bestel CyberGhost VPN

⬍ Compatibiliteit

Evenals veel andere VPN-apps is CyberGhost VPN compatibel met alle belangrijke apparaten en besturingssystemen. De mobiele versie is een van de beste VPN’s voor Android en iPhone. Naast computers, telefoons en tablets kan het ook geïnstalleerd worden op de meeste routers.

Apparaten en platforms

 • Android
 • Windows
 • Mac, iPad, iPhone
 • Linux
 • Chrome


Talen

 • Engels
 • Duits
 • Frans
 • Italiaans
 • Pools
 • Roemeens
 • Russisch
 • Spaans


Bestel CyberGhost VPN

⬍ Klantenondersteuning en instructies

De klantenservice van CyberGhost kan gecontacteerd worden via live chat op hun website. De site heeft ook een zeer uitgebreide Help-sectie, met gedetailleerde installatie-instructies voor elk ondersteund apparaat en besturingssysteem.

De FAQ-sectie is ook zeer uitgebreid en biedt antwoorden op vrijwel alles wat met de app te maken heeft.

Bestel CyberGhost VPN

CyberGhost VPN ervaringen en samenvatting

Voordat we besloten CyberGhost VPN op te nemen in onze lijst met aanbevolen VPN-apps hebben we CyberGhost VPN uitvoerig getest. Onze ervaring was zelfs zo goed dat het onze hoge aanbeveling verdient!

Eigenlijk kunnen we geen negatieve punten vinden van CyberGhost. De verbindingen zijn geweldig, de beveiliging is top en het heeft een breed scala aan functies zoals blockers voor advertenties, malware en kwaadaardige inhoud en eenvoudige toegang tot streaming platforms met de Unblock Streaming.

Een enkel abonnement geeft je de mogelijkheid om de app op zeven verschillende apparaten te installeren, waardoor het perfect is voor families en een groep vrienden. De app heeft ook een zeer betaalbaar prijskaartje.

CyberGhost VPN

✓ Een betaalbare VPN!
✓ Geweldig voor mobiel

Aanbod! Aanbod!