Bekijk NHL live stream gratis online met een VPN

VWelkom op de VPN-NEDERLANDS NHL pagina! Op deze pagina vind je instructies om gratis naar de NHL te kijken in Nederland.

Dit is een manier om gratis NHL-wedstrijden te kijken op buitenlandse tv-zenders

MotoGP

De wedstrijden in het reguliere seizoen van de NHL zitten over het algemeen standaard achter een betaalmuur in bijna alle regio’s.

Bepaalde wedstrijden van de NHL zijn nog steeds te bekijken via gratis publieke tv-zenders, en je kunt ze ook online bekijken. Dus eigenlijk heb je twee opties:

  1. Landbeperkingen omzeilen met een VPN-verbinding
  2. Een duur tv-abonnement kopen

Als je een VPN-dienst tot je beschikking hebt, kun je de landelijke beperkingen op uitzendingen omzeilen en gratis genieten van NHL live streams in Nederland.

De publieke omroepen hebben helaas niet de rechten op alle wedstrijden tijdens het seizoen, maar je kunt bijna elk weekend op zaterdag en zondag gratis streams bekijken met geselecteerde wedstrijden. Je hebt alleen een VPN-app van goede kwaliteit nodig om toegang te krijgen.

Snelle handleiding voor het streamen van NHL wedstrijden met een VPN in Nederland

  1. Start je VPN-app op of abonneer je op een VPN die wij aanbevelen.
  2. Maak verbinding met de VPN op een van de onderstaande locaties.
  3. Open de link naar de stream en geniet.
NordVPN-logo-293-new

โœ“ Beste klantenservice
โœ“ De veiligste VPN
โœ“ Meer TV-entertainment
โœ“ Meer sport
โœ“ Bescherm je gegevens

Aanbod!Aanbod!

NHL (Nationale ijshockeycompetitie)

NHL is een professionele ijshockey­competitie die in Noord-Amerika wordt gespeeld. Het merendeel van de franchises is gevestigd in de Verenigde Staten, terwijl de rest uit Canada komt. Het is de op vier na rijkste professionele sportcompetitie ter wereld qua inkomsten, na NFL, MLB, NBA en de Engelse Premier League. Jaarlijks wordt de grote Stanley Cup uitgereikt aan de winnaar van het seizoen.

Velg kanalen din og streame NHL gratis i Norge

CBC

CBC โ‹† Canada

CBC, een afkorting van Canadian Broadcasting Corporation, is een gratis openbaar televisienetwerk. Het wordt gefinancierd door de Canadese overheid en commerciรซle adverteerders. Dit houdt in dat CBC-uitzendingen beschikbaar zijn voor alle Canadezen via tv-kabel en online streaming. Omdat ijshockey een geliefde sport is voor de Canucks, is het uitzenden van NHL-wedstrijden een no-brainer. Helaas hebben ze geen licentie voor alle wedstrijden tijdens het seizoen, maar ze zenden wel livewedstrijden uit in het weekend, meestal met Canadese teams en geselecteerde play-off wedstrijden.

Op een gemiddeld weekend kun je 1-2 wedstrijden per avond verwachten tijdens het reguliere seizoen op zaterdag en zondag. Je kunt het komende uitzendschema gemakkelijk bekijken op de CBC website. De streamingkwaliteit van CBC is uitstekend en onze aanbevolen VPN-apps werken met hun uitzendingen.

Link 1: https://www.cbc.ca/sports

Link 2: https://gem.cbc.ca/

Commentartaal: Engels

VPN server: Canada


Aanbevolen VPN-verbinding om gratis naar NHL te kijken

NordVPN-logo-293-new

โœ“ Beste klantenservice
โœ“ De veiligste VPN
โœ“ Meer TV-entertainment
โœ“ Meer sport
โœ“ Bescherm je gegevens

Aanbod!Aanbod!