YouTube

Youtube & VPN

VPN-verbinding maakt de hele wereld van YouTube toegankelijk!

Waarschijnlijk ben je wel eens het bericht “Video niet beschikbaar in uw land” tegengekomen. Dit houdt in dat de video in kwestie beperkt is op jouw locatie vanwege auteursrechten of andere redenen.

Je kunt echter praktisch de hele wereld aan YouTube-content bekijken met een VPN-verbinding en ondertussen al je privรฉgegevens en gegevensverkeer beschermen. VPN-gebruik wordt in ieder geval aangeraden wanneer je een open openbaar Wi-Fi-netwerk gebruikt, omdat deze het meest kwetsbaar zijn voor hacks, gegevensdiefstal en andere soortgelijke verdachte activiteiten.

VPN houdt je anoniem online en kan je digitale locatie zo veranderen dat het lijkt alsof je in een ander land bent. Op die manier kun je de vervelende geobeperkingen omzeilen en bijvoorbeeld Noorse tv-zenders zoals NRK, TV2 en C More vanuit het buitenland of Amerikaanse Netflix en Prime Video vanuit Noorwegen bekijken (de Amerikaanse Netflix- en Prime Video-catalogi zijn aanzienlijk groter dan in Europa).

Download en abonneer je op een van onze aanbevolen en geteste VPN-toepassingen als je geen last meer wilt hebben van vervelende geomeldingen.

Zo ontgrendel je het uitgebreide YouTube

Stap 1:

Abonneer je op een YouTube-compatibele VPN die wij aanbevelen.

Stap 2:

Installeer en verbind de VPN met een ander land zoals bijvoorbeeld de VS.

Stap 3

Vernieuw de beperkte YouTube videopagina en geniet van de inhoud!

Aanbevolen VPN-verbinding voor het ontgrendelen van YouTube-inhoud met geo-restricties

NordVPN-logo-293-new

โœ“ Beste klantenservice
โœ“ De veiligste VPN
โœ“ Meer TV-entertainment
โœ“ Meer sport
โœ“ Bescherm je gegevens

Aanbod!Aanbod!