Surfshark VPN

Surfshark VPN en het Surfshark-team

Surfshark is een VPN-toepassing ontwikkeld door Surfshark Ltd. De onderneming is geregistreerd op de Britse Maagden­eilanden. Het hoofddoel van de ontwikkelaar is het beveiligen van de online privacy van hun klanten, daarom zijn ze geregistreerd op de Maagdeneilanden, omdat hun wet no-log gegevensoverdracht toestaat. De ontwikkelaars waren genomineerd voor de titel van “Beste cyberbeveiligings­bedrijf” bij de 2020 Cyber Security Excellence Awards.

Surfshark is als bedrijf en app een van de nieuwe spelers op de VPN-markt (opgericht in 2018), die bekendheid maakt met een laag prijskaartje en geweldige streaming­compatibiliteit. Vergeleken met zijn rivalen zijn de troeven van Surfshark het onbeperkte aantal apparaten waarmee je een account kunt verbinden en de supersnelle klanten- en technische ondersteuning.

Surfshark heeft met elkaar samenwerkende teams in Duitsland, Cyprus, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Nederland, de Filippijnen, Oekraïne en Litouwen.

Waarom zou je Surfshark VPN aanschaffen?

  1. Surfshark functioneert geweldig met streamingdiensten, inclusief Netflix.
  2. Kan worden geïnstalleerd op een onbeperkt aantal apparaten.
  3. 100% geen logs.
  4. Surfshark is verkrijgbaar op alle apparaten en besturingssystemen (computers, mobiele telefoons, tablets, browserextensies, smart tv’s, spelconsoles, Smart DNS…).
  5. Gegevensbeveiliging op militair niveau.
  6. Klantenservice reageert in minder dan een minuut.
  7. Snelle verbindingen en een enorm servernetwerk.
Bestel Surfshark VPN
⬍ Surfshark VPN’s functies

Surfshark biedt een enorme hoeveelheid gebruiksvriendelijke en veiligheids­verbeterende functies, waarvan sommige zelfs buiten je VPN-verbinding helpen. In februari 2020 werd de Two-factor Authentication functie toegevoegd aan Surfshark, die al extra beveiliging biedt voor je gebruikersaccount. In augustus zijn ze overgeschakeld op het gebruik van alleen RAM-servers voor de beste prestaties.

De installatie en het gebruik van de applicatie zijn heel eenvoudig en de interface ziet er duidelijk en eenvoudig uit. Verbinding maken met een server gaat met een paar muisklikken of tikken op het aanraakscherm. Alle mogelijkheden en instellingen van de app zijn overzichtelijk gerangschikt in de zijbalk (hoofdweergave, servers, functies en instellingen). Op het moment van schrijven van deze review zijn er 15 taalopties.

Bestel Surfshark VPN

Onbeperkt aantal apparaten

Onbeperkt! Koop één licentiesleutel en installeer Surfshark op zoveel apparaten als je wilt!

Geen logs

Surfshark houdt geen datalogs bij en geeft deze ook niet door aan autoriteiten of andere derden.

Anoniem torrents versturen

Gebruik torrentverbindingen zonder je zorgen te maken over datalogs.

CleanWeb

Blokkeer advertenties, cookies en malware.

Whiterlister

Kies apps en IP-adressen die indien nodig toegang hebben via je VPN-verbinding.

Hacklock

Krijg in realtime meldingen wanneer je e-mail of wachtwoorden worden bedreigd.

BlindSearch

Een echte Incognitofunctie, waarmee je online zoekopdrachten kunt uitvoeren terwijl je onzichtbaar bent voor anderen.

Streamingdiensten

Geniet van binnenlandse en buitenlandse streamingdiensten met snelle laadtijden.

VPN-protokollen

IKEv2 (een snelle verbinding met mobiele besturingssystemen), OpenVPN (de klassieke open source), Shadowsocks (goed in landen met strenge VPN-regels).

Servers wereldwijd

Mer enn 3200 servere i 65 land.

GPS Spoofing

Surfshark verandert niet alleen uw zichtbare IP-adres, maar u kunt ook GPS-tracking voor de gek houden door je locatie op Android-apparaten te veranderen.

Twee-factor Authenticatie

Authenticatie met twee factoren biedt gebruikers een extra beschermingslaag. Het voegt een extra stap toe tijdens het aanmelden, wat bescherming biedt tegen geautomatiseerde wachtwoordgenerators die zijn gemaakt om te hacken.

Encryptie

AES-256. Dit encryptieprotocol is sterk genoeg voor militaire doeleinden. 256-bits AES-encryptie beschermt al je persoonlijke gegevens, van wachtwoorden tot bankgegevens.

Kill Switch

De noodstopschakelaar is een slimme functie die je internet verbreekt als de VPN-verbinding verbreekt. Dit beschermt je persoonlijke informatie zelfs tegen kortstondige kwetsbaarheden. Deze functie is beschikbaar voor Windows, iOS en Android.

MultiHop

Deze functie maakt het mogelijk om een VPN-verbinding tot stand te brengen via meerdere servers in verschillende landen. Dit maakt het volgen van je digitale voetafdruk onmogelijk.

Camouflage

Omdat het gecamoufleerd is, kan zelfs je eigen ISP (Internet Service Provider) niet zien dat je een VPN-verbinding gebruikt.

Trust DNS

Gratis DNS-converter. Wanneer je je in een uithoek van de wereld bevindt waar bijvoorbeeld Wikipedia, sociale media, YouTube of andere soortgelijke mediaportalen gecensureerd worden, kun je met deze DNS-converter veilig en privé door je ISP gecensureerde inhoud weergeven.

Bestel Surfshark VPN

⬍ Apparaatcompatibiliteit van Surfshark VPN


Computers

Windows, Android, MacOS, Linux

Mobile telefoons en tablets

iOS, Android

Browser-extensies

Google Chrome, Firefox

Smart-tv’s

Android TV, Fire TV, Apple TV, smart DNS (alle online-verbonden tv’s)

Gaming consoles

Xbox, PlayStation

Bestel Surfshark VPN

⬍ Surfshark VPN-compatibiliteit voor entertainment

Surfshark is geweldig voor het streamen van entertainment omdat de ontwikkelaars hard hebben gewerkt om de app er speciaal voor te optimaliseren. De verbindingen zijn snel, dus je kunt genieten van de streams zonder stotteren.

Netflix

Door verbinding te maken met de servers in ten minste 15 landen kun je Netflix-bibliotheken in die landen openen, dus je haalt veel meer uit je Netflix-abonnement; duizenden films en tv-programma’s in je onzichtbare locatie zijn direct binnen handbereik.

Lijst van Netflix-landen: VS, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Australië, Brazilië, Spanje, Zuid-Korea, India, Italië, Japan, Canada, Frankrijk, Duitsland, Singapore en Turkije.

Gratis films en tv-series

Het is mogelijk om bijna elke tv-serie van buitenlandse publieke tv-zenders te bekijken. Je vindt ook een grote selectie films op deze platforms en netwerken.

Ijshockey

In veel landen zijn er beperkingen op gratis televisie-uitzendingen van de jaarlijkse wereldkampioenschappen ijshockey en mobiele apparaten zijn alleen beschikbaar via VPN-verbindingen. Wereldkampioenschappen ijshockey worden uitgezonden op het officiële Youtube-kanaal van de International Ice Hockey Federation, maar in de meeste landen zijn de streams geblokkeerd, dus je hebt een VPN nodig om toegang te krijgen.

Enkele publieke tv-zenders zenden ook ijshockeywedstrijden op hoog niveau uit, zoals die van de NHL en KHL.

Formule 1

In de meeste landen worden uitzendingen van Formule 1 tegen betaling uitgezonden. Er zijn echter verschillende publieke tv-netwerken die de volledige rechten hebben op het hele F1-seizoen. Deze uitzendingen kunnen met een VPN-verbinding worden gestreamd.

MotoGP

MotoGP, de koningsserie van het motorsporten, is ook toegankelijk via een VPN-verbinding. Bekijk alle races voor slechts de prijs van Surfshark!

UEFA Champions League

De UEFA Champions League is het hoogste niveau van profvoetbal in Europa en is meestal voor betalende abonnees of tv-pakketten, maar we hebben gratis openbare tv-kanalen gevonden die het hele seizoen CL-wedstrijden uitzenden. Je hebt er alleen Surfshark VPN voor nodig!

Bestel Surfshark VPN

⬍ Klantenondersteuning en instructies

Surfshark biedt 24 uur per dag klantenservice en heeft een uitgebreide gebruikershandleiding en handleidingen voor nieuwe gebruikers op hun website. De website heeft ook een handige probleem­oplosser waar u antwoorden kunt vinden op de meest voorkomende vragen. Mocht u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Surfshark via hun live chat of een contactverzoek achterlaten op hun website. Op hun blog staan ook goede tips over hoe je online van de voordelen van VPN kunt genieten.

Op hun blog staan ook goede tips over hoe je online van de voordelen van VPN kunt genieten. We namen contact op met Surfshark via live chat en vroegen: “Werkt Netflix USA op dit moment niet?”. Na 30 seconden kregen we een antwoord waarin ze ons een werkende server aanraden en ons probleem was zo opgelost.

Bestel Surfshark VPN

⬍ Surfshark VPN servers wereldwijd

Surfshark heeft meer dan 3200 servers in 65 landen over de hele wereld. De servers werken op alle apparaten die door Surfshark worden ondersteund, zonder bandbreed­tebeperkingen.

Europa

Oostenrijk, Albanië, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, IJsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Moldavië, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Zweden, Duitsland, Servië, Slowakije, Slovenië, Finland, Zwitserland, Tsjechië, Turkije, Oekraïne, Hongarije, Rusland, Estland, Verenigd Koninkrijk.

Amerika

Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Canada, Colombia, Mexico, Paraguay, Verenigde Staten.

Midden-Oosten en Afrika

Zuid-Afrika, Israël, Nigeria, Verenigde Arabische Emiraten.

Azië en Oceanië

Australië, Zuid-Korea, Filippijnen, Hongkong, Indonesië, India, Japan, Kazachstan, Maleisië, Singapore, Taiwan, Nieuw-Zeeland, Vietnam.

Bestel Surfshark VPN

Surfshark VPN ervaringen en samenvatting

Surfshark VPN is een nieuweling op de VPN-markt, maar volgens ons de meest uitgebreide VPN-app van dit moment. Surfshark adverteert zichzelf als een universele VPN-applicatie, wat volgens ons waar is. Wij van VPN-NEDERLANDS.nl voegen geen applicaties toe aan onze aanbevolen lijsten op lichtzinnige gronden en we kunnen zeggen dat Surfshark een ontwikkelaar en een product is dat zijn gebruikers een van de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen biedt onder de VPN-serviceproviders.

Surfshark heeft een juiste houding aangenomen door consumenten vanaf het begin een VPN-applicatie van hoge kwaliteit te bieden, die zich kan meten met de bekendste VPN-merken ter wereld en die veel meer biedt dan veel van zijn concurrenten! De uitgebreide beveiligingsfuncties, snelle en professionele klantenondersteuning, uitgebreide compatibiliteit met streaming en landbeperkingen en het onbeperkte aantal apparaten maken dit de meest veelzijdige en beste VPN-verbinding van dit moment. Het is de beste VPN op de markt en de functies zullen naar verwachting alleen maar verbeteren dankzij hun ontwikkelingsteam! Probeer het uit met een 30 dagen geld-terug garantie!

Surfshark-VPN-logo_293

✓ Onze nummer 2 keuze!
✓ Geweldige prijs-kwaliteitverhouding!

Aanbod! Aanbod!