Kijk ATP-tennis op tv en gratis online met een VPN

Welkom op VPN-NEDERLANDS tennis pagina! Op deze pagina vind je instructies om gratis tennis te kijken in Nederland en in het buitenland met een VPN.

Het jaarlijkse Tennis Grand Slam tour wordt gratis live uitgezonden op buitenlandse tv-zenders en je kunt ervan genieten met een VPN!

Tennis

Free-to-air tv-zenders limiteren hun zendbereik meestal tot de grenzen van hun thuisland vanwege auteursrechten en licentieovereenkomsten. Deze kanalen vormen een schat aan entertainment en sport van hoge kwaliteit en het is mogelijk om ervan te genieten door een VPN te gebruiken die op IP-adressen gebaseerde geobeperkingen kan omzeilen. Dankzij onze aanbevolen en geteste VPN-apps kun je tennistoernooien op topniveau, zoals de Grand Slam Tour, bekijken voor slechts het abonnementsgeld van de app.

Instructies voor het kijken naar Tennis Grand Slam tour met een VPN

  1. Start je VPN-app op of abonneer je op een VPN die wij aanbevelen.
  2. Maak verbinding met de VPN op een van de onderstaande locaties.
  3. Nadat je de VPN met het juiste land hebt verbonden, volg je gewoon de streamlink op de pagina van de gids en geniet!
NordVPN-logo-293-new

✓ Beste klantenservice
✓ De veiligste VPN
✓ Meer TV-entertainment
✓ Meer sport
✓ Bescherm je gegevens

Aanbod!Aanbod!

Lijst van elite tennistoernooien die je kunt zien met een VPN

Australian Open

Australian Open
Het Australian Open tennistoernooi is de eerste van vier jaarlijks gehouden Grand Slam toernooien. De eerste Australian Open werd gehouden in 1905 en sinds 1972 wordt het georganiseerd door de stad Melbourne. Vanwege de hete Australische zomer wordt het toernooi beschouwd als een zeer belastende fysieke prestatie voor elke atleet en de banen kunnen worden overdekt met intrekbare plafonds voor het geval de temperaturen te hoog oplopen. Samen met Wimbledon is het een van de twee Grand Slam-toernooien die volledig indoor kunnen worden gespeeld.

De Australian Open is waarschijnlijk het best bekeken tennistoernooi ter wereld en het grootste sportevenement op het zuidelijk halfrond. Het is ook de houder van het kijkersrecord voor meest bekeken wedstrijd van alle Grand Slam toernooien. Het wordt gewoonlijk gedurende twee weken gehouden in de tweede helft van januari.


French Open

French Open
Het tennistoernooi French Open is de tweede van de vier Grand Slam-toernooien die gedurende het jaar worden gespeeld (de andere zijn Wimbledon, de Australian Open en de US Open). Het evenement is vernoemd naar de Franse vliegenier Roland Garros en het toernooi is het enige Grand Slam-toernooi dat op klei wordt gespeeld. De geschiedenis van het toernooi gaat 130 jaar terug, tot 1891. De winnaar moet zeven wedstrijden spelen om het toernooi te winnen en het wordt beschouwd als het fysiek zwaarste tennistoernooi ter wereld, maar het is het waard, want de prijzenpot bedraagt tientallen miljoenen euro’s!


De kampioenschappen, Wimbledon

Wimbledon
De oorsprong van het tennistoernooi van Wimbledon gaat helemaal terug tot 1877 en het wordt gespeeld in de All England Club Lawn and Croquet Club in Londen, Engeland. Er worden elk jaar vier Grand Slam tennistoernooien gehouden, waarvan Wimbledon de derde in volgorde is. Wimbledon is ook het enige Grand Slam toernooi dat nog steeds op gras wordt gespeeld, het traditionele speeloppervlak van de sport.

Wimbledon staat bekend om zijn prestige, gereserveerde plaatsen voor de royalty’s, de toepassing van een strenge dresscode en het aanbieden van veel aardbeien en slagroom aan de toeschouwers. Ook zijn er bijna geen zichtbare adverteerders, afgezien van Rolex die de tijdwaarnemings­techniek levert, en Robinsons gerstewater. Het toernooi duurt twee weken en wordt traditioneel gehouden tussen eind juni en begin juli.

Gratis tv-kanalen en streamingdiensten voor tennis

9Now

9Now ⋆ Australië

9Now is onderdeel van het Australische Nine Network en is actief als tv-kanaal en streamingdienst. Op het netwerk worden verschillende kanalen gestreamd: Channel 9, 9Gem, 9Life, 9Rush en 9News. Nine Network was in 2019 het populairste tv-netwerk in Australië en dat is geen wonder, want het netwerk zendt een breed scala aan hoogwaardige programma’s uit.

Het netwerk heeft ook de uitzendrechten van het Australian Open tennistoernooi, dat ze in zijn geheel live uitzenden. Om toegang te krijgen tot de uitzendingen, moet je de aanbevolen VPN-app verbinden met een Australische server en je aanmelden voor een gratis gebruikers­account op hun platform. Je moet voor de zekerheid ook je AdBlocker uitschakelen, want die kan het streamen verstoren!

Link: https://www.9now.com.au/

Commentaartaal: Engels

VPN server: Australië

France TV

France TV ⋆ Frankrijk

France TV (France Télévisions) is een Franse televisiezender die in 1992 is opgericht. De zender is tot één bedrijf gevormd door de fusie van vier nationale zenders (France 2-5) en financiert zijn activiteiten met tv-licenties en commerciële advertenties.

Voor uitzendingen van de zender is geen registratie van een gebruikersaccount nodig, dus de uitzendingen kunnen direct worden bekeken met een VPN-verbinding. De zender zendt jaarlijks twee van de grootste sportevenementen ter wereld uit: de French Open en de Tour de France.

Link: https://www.france.tv/

Commentaartaal: Frans

VPN server: Frankrijk

SRF

SRF ⋆ Zwitserland

De Zwitserse tv-zender SRF stuurt het tennistoernooi van Wimbledon in zijn geheel. Het commentaar is in het Duits, maar de goede beeldkwaliteit en gemakkelijke toegang tot de streams compenseren dit ruimschoots. Bovendien hoef je je sportamusement niet te beperken tot tennis, want SRF zendt ook het volledige Formule 1-seizoen uit, evenementen van de Diamond League voor atletiek en af en toe wedstrijden van de UEFA Champions League (voetbal) en CHL (ijshockey). Je hoeft je niet aan te melden voor een account, maar kunt gewoon verbinding maken met een Zwitserse server op een van onze aanbevolen VPN-apps!

Link: https://www.srf.ch/play/tv/live

Commentaartaal: Duits

VPN server: Zwitserland


Aanbevolen VPN-verbinding om gratis tennis te kijken

NordVPN-logo-293-new

✓ Beste klantenservice
✓ De veiligste VPN
✓ Meer TV-entertainment
✓ Meer sport
✓ Bescherm je gegevens

Aanbod!Aanbod!