NFL wedstrijden gratis online streamen met een VPN

Welkom op de VPN-NEDERLANDS NFL pagina! Op deze pagina vind je instructies om het NFL-seizoen en de Super Bowl gratis te kijken in Nederland.

DE BESTE VPN VOOR NFL EN SUPER BOWL

NordVPN-logo-350

Lees de recensie

Bekijk de aanbiedingBekijk de aanbieding

Gratis online NFL-wedstrijden kijken van buitenlandse tv-zenders met een VPN

NFL & Super Bowl

Het reguliere seizoen van de Amerikaanse voetbalcompetitie NFL begint traditioneel in september en eindigt in het grootste individuele sportevenement ter wereld – de Super Bowl!

In vele landen zijn de NFL streams alleen beschikbaar op platforms met een abonnement. Met een VPN-app betaal je slechts een fractie van de prijs van een abonnement op een tv-kanaal!


NFL-uitzendingen

De NFL (National Football League) is het hoogste niveau van American football. Hier vind je instructies om NFL wedstrijden gratis en legaal online te bekijken met een VPN-verbinding!


Super Bowl

Dit is de jaarlijkse finale van het NFL-seizoen. De wedstrijd heette oorspronkelijk NFL Championship Game en kreeg zijn huidige naam in 1966. De Super Bowl wordt traditioneel gehouden op de tweede zondag in februari en is wereldwijd het meest bekeken sportevenement.

Je kunt de Super Bowl ook live bekijken op onze aanbevolen gratis tv-zenders met een VPN.

Snelle handleiding om NFL en Super Bowl gratis online te kijken in Nederland

  1. Start je VPN-app op of abonneer je op een VPN die wij aanbevelen.
  2. Maak verbinding met de VPN op een van de onderstaande locaties.
  3. Open de link naar de stream en geniet
NordVPN-logo-293-new

✓ Beste klantenservice
✓ De veiligste VPN
✓ Meer TV-entertainment
✓ Meer sport
✓ Bescherm je gegevens

Aanbod!Aanbod!

Beschikbare opties voor het online streamen van NFL-wedstrijden in Nederland

VPN

Dankzij een VPN-dienst van goede kwaliteit kun je het grootste deel van het hele NFL-seizoen kijken, inclusief het reguliere seizoen, de play-offs en de Super Bowl. De kosten van een VPN zijn slechts een fractie van die van een kabel-tv-pakket.

Op deze pagina hebben we gratis buiten­landse tv-zenders vermeld die uitzendrechten voor het NFL-seizoen hebben. Dergelijke kanalen hebben echter alleen uitzendrechten in hun eigen land. Daarom zijn de streams in Nederland geblokkeerd, maar met een VPN-app kun je deze geobeperkingen eenvoudig omzeilen. De streams van deze zenders hebben we zelf getest en zijn van goede kwaliteit en makkelijk toegankelijk.

VPN opent nieuwe mogelijkheden op het internet: Geen landbeperkingen, meer anonimiteit en gratis sport en entertainment!


TV abonnement

NFL-seizoenen worden vooral gestreamd op tv-netwerken met een abonnement. Deze netwerken hebben geweldige streaming­kwaliteiten, maar zelfs een maand­abonnement is meestal duurder dan wat een VPN je in een jaar kost.

Het voordeel van binnenlandse tv-zenderpakketten is programmering van topkwaliteit en commentaar in je moedertaal, maar dit rechtvaardigt het hoge prijskaartje naar onze bescheiden mening vaak niet. Ook heb je zelden inspraak in de inhoud van het abonnementspakket, dus betaal je vaak voor inhoud die je niet consumeert.

De VPN-app geeft je voor een minuscuul prijskaartje toegang tot talloze vrij te ontvangen zenders van hoge kwaliteit, breidt je Netflix-bibliotheek uit en stelt je in staat om bijvoorbeeld gratis te genieten van Formule 1-, MotoGP-, ijshockey- en voetbaluitzendingen vanuit geografisch beperkte locaties!

Gratis NFL kanalen en instructies voor live streaming

De volgende tv-kanalen zenden de wedstrijden van de American Football League NFL gratis online uit

7Mate

7Mate ⋆ Australië

7Mate is een gratis publieke tv-zender uit Australië, opgericht in 2010. Het maakt deel uit van Seven Network. Ze streamen regelmatig NFL-wedstrijden tijdens het reguliere seizoen, de play-offs en natuurlijk de Super Bowl! Maak gewoon verbinding tussen een van onze aanbevolen VPN’s en een Australische server en je kunt aan de slag, maar om de stream goed te laten werken, moet je misschien wel je AdBlocker uitschakelen!

Link: https://7plus.com.au/live-tv

Commentaartaal: Engels

VPN server: Australië

ProSieben

ProSieben MAXX & ProSiebenn ⋆ Duitsland & Zwitserland

ProSieben en ProSieben MAXX maken deel uit van ProSiebenSat. 1, het op één na grootste particuliere tv-bedrijf in Duitsland. ProSieben is hun eerste tv-kanaal en zendt uit sinds 1989, terwijl MAXX sinds 2013 actief is.

Het merendeel van de NFL-wedstrijden wordt uitgezonden op MAXX en momenteel streamen ze elke zondag minstens één wedstrijd tot het einde van het reguliere seizoen. ProSieben aan de andere kant streamt meestal de kick-offwedstrijd van het seizoen, enkele wedstrijden uit de play-offs en de Super Bowl.

Als je de streams wilt bekijken, hoef je alleen maar onze aanbevolen VPN te verbinden met een Duitse of Zwitserse server. Voor het netwerk zelf hoef je je niet aan te melden voor een account.

Link 1: https://www.prosieben.de/livestream

Link 2: https://www.prosiebenmaxx.de/livestream

Commentaartaal: Duits

VPN server: Duitsland / Zwitserland


Puls4

Puls 4 ⋆ Oostenrijk

Puls 4 is het vierde publieke tv-kanaal in Oostenrijk naast ORF Eins, ORF 2 en ATV. Geen registratie vereist voor streaming, wedstrijden worden meestal op zondag uitgezonden.

Link: https://www.puls4.com/livestream

Kommentatorspråk: Duits

VPN-server: Oostenrijk


Aanbevolen VPN-verbinding om gratis naar de NFL en de Super Bowl te kijken

NordVPN-logo-293-new

✓ Beste klantenservice
✓ De veiligste VPN
✓ Meer TV-entertainment
✓ Meer sport
✓ Bescherm je gegevens

Aanbod!Aanbod!