Netflix & VPN = Volledige toegang tot Europese en Amerikaanse Netflix

Netflix

Ben je door het hele Netflix-aanbod in Nederland gescrolled en kun je niets interessants vinden om naar te kijken?

In dat geval is Netflix + VPN de beste oplossing voor je probleem!

NETFLIX + VPN = Duizenden films en tv-series meer!

Met een hoogwaardige (Netflix-compatibele) VPN-dienst is het mogelijk om Amerikaanse Netflix-series en -films rechtstreeks te streamen op talloze apparaten en besturingssystemen. NordVPN en SurfsharkVPN werken bijvoorbeeld perfect met US Netflix. Door eenvoudigweg een Amerikaanse server te selecteren uit de lijst met VPN-servers die zich over de hele wereld bevinden, krijg je direct toegang tot Amerikaanse Netflix, hier vind je in principe het dubbele aan entertainment in vergelijking met de meeste Europese landen en Nederland.

In 2020 had Netflix in totaal meer dan 16 000 verschillende films en tv-series in 190 verschillende landen, en je kunt ze bijna allemaal bekijken via een VPN-verbinding.

Handleiding voor het kijken naar uitgebreide Netflix

  1. Neem een abonnement op een van de aanbevolen VPN-verbindingen voor Netflix.
  2. Verbind VPN met de VS locatie.
  3. Je hebt nu een veel grotere Netflix-selectie tot je beschikking.

De beste VPN-diensten die ten minste 30 dagen garantie bieden:

  1. NordVPN (De beste VPN voor alle doeleinden, inclusief Nederlandse tv-uitzendingen)
  2. Surfshark VPN (Nog een favoriet van ons, onderdeel van het NordVPN team)
NordVPN-logo-293-new

✓ Beste klantenservice
✓ De veiligste VPN
✓ Meer TV-entertainment
✓ Meer sport
✓ Bescherm je gegevens

Aanbod!Aanbod!

Veelgestelde vragen over het gebruik van een VPN en Netflix

Wat is de beste VPN voor Netflix te streamen?

Bij VPN-NEDERLANDS.nl hebben we verschillende VPN-serviceproviders getest. Bij veel van deze diensten detecteerde Netflix dat er een proxyserver in gebruik was en kregen we een proxyfoutmelding op het computerscherm.

NordVPN en Surfshark VPN startten de Amerikaanse Netflix feilloos vanuit Nederland en waren beide de beste VPN’s voor Netflix streaming in onze tests. NordVPN’s uitgebreide aanbod van servers en snelheid biedt altijd goede verbindingen voor Netflix en andere streamingplatforms.

Heeft Netflix op een bepaald moment het gebruik van VPN-diensten niet geblokkeerd?

Er is misschien nieuws over geweest en Netflix werkt niet altijd met sommige VPN’s. Het is echter zo dat er geen manier is voor Netflix om consequent alle IP-adressen en DNS-proxy’s voor VPN-verbindingen te blokkeren, simpelweg vanwege het enorme aantal. De beste Netflix VPN providers hebben honderden of zelfs duizenden servers die de virtuele locatie en het IP-adres van de gebruiker veranderen.

Ook als Netflix erin slaagt om het gebruik van een VPN-adres te blokkeren, weet een VPN-aanbieder van topkwaliteit hoe hij dit kan oplossen en de streams snel genoeg weer aan de praat kan krijgen. Enkele voorbeelden van deze goede diensten zijn NordVPN en Surfshark VPN.


Kun je Netflix kijken met vpn op elk apparaat?

Jazeker, bijna alle providers hebben een VPN-app voor de meeste besturingssystemen en apparaten. Naast Windows-, Linux- en Mac-computers kunnen ze worden geïnstalleerd op Android, iOS, Smart TV’s, Wi-Fi-routers en zelfs spelconsoles zoals PlayStation en Xbox door het DNS-adres te wijzigen.

Hoe kijk ik Amerikaanse Netflix vanuit Nederland met behulp van een VPN?

Je hebt overal eenvoudig toegang tot Netflix US: start de VPN-app op, selecteer USA als locatie en druk op de verbindknop.

Vervolgens log je in op je Netflix-account en kun je genieten van de Amerikaanse contentcatalogus.


Is het gebruiken van de Netflix VPN-service niet illegaal?

Absoluut niet, want je betaalt voor Netflix. De gebruiksvoorwaarden van Netflix verbieden het gebruik van de VPN-service niet eens direct, maar stellen eerder dat “de gebruiker geen films of series van Netflix of zijn leveranciers mag bekijken in een ander land of een andere regio dan Netflix heeft geautoriseerd”.

Netflix is zelfs amper geïnteresseerd in het straffen van zijn gebruikers voor het gebruik van een VPN, want ze verdienen geld met hun dienst en het straffen van gebruikers is slecht voor de zaken. Bovendien is het gebruik van een VPN-dienst niet verboden door de Nederlandse wet.

Daarom hebben de autoriteiten geen reden om aan te kloppen als je een VPN-dienst gebruikt die geschikt is voor het streamen van Netflix, want het streamen van films of series is niet in strijd met het auteursrecht. In de praktijk kan de ergste straf het afsluiten van je Netflix-account zijn, maar bij normaal gebruik met een VPN-verbinding gebeurt dit nooit.

Is er een gratis Netflix VPN dienst?

Alle gratis VPN-diensten die op het internet te vinden zijn, worden bijna 100% geblokkeerd door Netflix. Gratis VPN-verbindingen zijn ook erg riskant voor phishing, in tegenstelling tot ’s werelds veiligste VPN-diensten die wij aanbevelen.

Je kunt ’s werelds beste VPN-verbinding echter 45 dagen uitproberen zonder verplichtingen en dan pas beslissen of je een langer abonnement wilt nemen, als je het abonnement toch niet wilt voortzetten, wordt al het geld teruggestort op je rekening.


Aanbevolen VPN-verbinding voor het uitbreiden van Netflix

NordVPN-logo-293-new

✓ Beste klantenservice
✓ De veiligste VPN
✓ Meer TV-entertainment
✓ Meer sport
✓ Bescherm je gegevens

Aanbod!Aanbod!