IIHF Wereldkampioen­schap ijshockey gratis live streamen met een VPN

Welkom op de VPN-NEDERLANDS ijshockey wereldkampioenschap pagina! Hier vind je instructies over hoe je IIHF Ice Hockey World Championship in het buitenland gratis online kunt kijken met een VPN.

DE BESTE VPN VOOR IJSHOCKEY WERELDKAMPIOEN­SCHAPPEN

NordVPN-logo-350

Lees de recensie

Bekijk de aanbiedingBekijk de aanbieding

Gratis online IIHF Ijshockey Wereldkampioenschap kijken met een VPN

Hockey VM

Meestal zenden binnenlandse gratis tv-stations het jaarlijkse wereldkampioenschap ijshockey niet uit, of als ze het wel uitzenden, laten ze het toernooi niet in zijn geheel zien aangezien sommige wedstrijden op netwerken met een abonnement worden uitgezonden. Op YouTube kun je wel alle wedstrijden van het IIHF IJshockey Wereldkampioenschap bekijken.

De International Ice Hockey Federation heeft zijn eigen officiële YouTube-kanaal waarop elke seconde van het toernooi van begin tot eind wordt uitgezonden. Jammer genoeg zijn de streams niet in elk land beschikbaar, maar een VPN-verbinding is een supermakkelijke manier om deze beperkingen te omzeilen.

Bekijk onze snelle gids voor het online kijken naar Ice Hockey World Championship toernooien hieronder! Je kunt dezelfde methode gebruiken om NHL wedstrijden gratis te kijken!

Beknopte gids voor het streamen van IIHF Ice Hockey Worlds met een VPN in het buitenland

  1. Begin met je VPN-app of abonneer je op een VPN die wij aanbevelen.
  2. Verbind de VPN met een van de aanbevolen locaties:
    Albanië, Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cyprus, Estland, Georgië, Griekenland, IJsland, India, Israël, Litouwen, Luxemburg, Moldavië, Nieuw-Zeeland, Noord-Macedonië, Portugal, Roemenië, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Taiwan, Turkije, Oekraïne, Verenigde Arabische Emiraten, Australië, Oostenrijk, België, Ierland, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Noorwegen, Polen, Spanje, Zwitserland.
  3. Open de link naar de stream en geniet: www.youtube.com/user/icehockey

Opmerking: Sommige landen kunnen beperkingen hebben op het aantal wedstrijden dat ze tijdens een toernooi laten zien, dus als je een wedstrijd niet ziet die wordt uitgezonden, probeer dan de andere servers in de lijst.

NordVPN-logo-293-new

✓ Beste klantenservice
✓ De veiligste VPN
✓ Meer TV-entertainment
✓ Meer sport
✓ Bescherm je gegevens

Aanbod!Aanbod!

IIHF Wereldkampioen­schap Ijshockey

De Internationale IJshockey Federatie, of IIHF, organiseert jaarlijks een wereldkampioenschap voor de nationale teams. Het toernooi werd voor het eerst gehouden in 1920. Het eindtoernooi wordt georganiseerd voor 16 nationale teams die in de hoofddivisie spelen en er zijn in totaal vier internationale divisies. In het begin van het toernooi zijn de teams opgedeeld in twee blokken, A en B. De beste vier teams uit beide blokken gaan door naar de play-offs, terwijl de laatste teams uit beide blokken naar de eerste internationale divisie (tweede divisie) gaan. Het evenement wordt traditioneel in het late voorjaar gehouden.

IIHF Wereldkampioen­schappen ijshockey live streaming in het buitenland

YouTube

YouTube

YouTube is voor iedereen met een internetverbinding geen onbekende. Het is na Google’s eigen zoekmachine de meest bezochte website ter wereld en het populairste online platform om video’s te delen. De IIHF heeft een eigen YouTube-kanaal waarop elke wedstrijd van het jaarlijkse IIHF-wereldkampioenschap ijshockey wordt uitgezonden. De streams zijn in de meeste landen geblokkeerd, maar als je je VPN verbindt met een van de landen die we onder deze alinea hebben vermeld, heb je er gemakkelijk toegang toe. Het commentaar is in het Engels en de beeldkwaliteit is top!

Link: https://www.youtube.com/user/icehockey

Commentaartaal: Engels

VPN server: Albanië, Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cyprus, Estland, Georgië, Griekenland, IJsland, India, Israël, Litouwen, Luxemburg, Moldavië, Nieuw-Zeeland, Noord-Macedonië, Portugal, Roemenië, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Taiwan, Turkije, Oekraïne, Verenigde Arabische Emiraten, Australië, Oostenrijk, België, Ierland, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Noorwegen, Polen, Spanje, Zwitserland


Aangeraden VPN-verbinding om overal ter wereld ijshockeywedstrijden te kijken

NordVPN-logo-293-new

✓ Beste klantenservice
✓ De veiligste VPN
✓ Meer TV-entertainment
✓ Meer sport
✓ Bescherm je gegevens

Aanbod!Aanbod!